top of page

Ahoj holky, milé ženy.🙂


Blíží se léto a ať chceme nebo ne, nastává období, kdy lehce a některé možná ještě o něco lehčeji odhalujeme svoje těla,

vystavujeme se slunci, lovíme vitamín D, užíváme si letních šatů, no prostě nebojíme se vlka nic.-)


Takže teď všechny běháme, posilujeme, všemožně cvičíme, držíme různé diety, a tak trošku dřeme.


No ruku na srdce, která z nás netouží bez ohledu na věk vypadat a cítit se skvěle? Vždyť to, jak se cítíme uvnitř vyzařujeme do okolí a tuhle energii prostě okecat nejde.

Když jsme sami se sebou spokojené, nemusíme mluvit, poznají to všichni. A zrovna tak, když jsme nespokojené, mnohdy není potřeba slov a taktéž to je vidět.

Přípravků a způsobů, jak si pomoci, jak dostat více zdraví a krásy do svého života máme opravdu nepřeberně.

Když pominu procházky a pobyt v přírodě, což občerstvuje a nalévá krev do žil každé ženě, mám pro vás tip z jiného soudku .-)

Zkusili jste někdy užívat LECITIN?

Víte o něm, že není jenom super na mozek, ale že nám pomáhá i s jinými věcmi?

Pojďme se jen tak letem světem mrknout na zoubek této látce.

Ráda ho doporučuji svým klientkám a klientům a to proto, že jeho účinky a cenová dostupnost je skvělá kombinace příjemného s užitečným.

Hodně lidí řeší zvýšený cholesterol. Chtějí zhubnout a cítit se lépe. Ale taky se chtějí občas bavit, dát si nějakou tu skleničku na letních grilovačkách. Lecitin dokáže v krevním oběhu rozpouštět LDL cholesterol, stejně tak jako již vzniklé tukové a cholesterolové usazeniny a taktéž pomáhá odbourávat alkohol v játrech. Tedy?


Ženy, chcete mít krásné vlasy, kůži a nehty? Nemít celulitidu?

Lecitin zlepšuje kvalitu kůže, vlasů a nehtů, pomáhá je hydratovat. Zlepšuje metabolismus a má velký vliv na tuk v podkoží, a je tak významným pomocníkem v boji proti celulitidě.


Kdo sportuje ocení jeho účinky na zkrácení regenerace po fyzické aktivitě,

lecitin také dokáže dobře aktivovat anabolické procesy.


Studenti a lidé duševně pracující, zaměstnávající svůj mozek na plné obrátky

ocení jeho účinky, neboť pomáhá zvyšovat koncentraci. A co si budeme povídat,

my ženy jsme v rámci řízení domácností, jedna velká logistika.


A hurá... Pomáhá při detoxikaci a již zmíněném hubnutí. Podílí se na přeměně tuků na energii a hubnutí jde tedy lépe.


POZOR ... Má to ale jedno velké ALE…



bez pohybu kila dolů bohužel nejdou, pokud se tedy z jakéhokoliv důvodu nerozhodneme hladovět. Bohužel, hladověním ztrácíme vzácnou svalovou hmotu.

A kolik vlastně toho lecitinu na den?

Denní přísun lecitinu by měl minimálně 3600 mg denně, což ne vždy přirozenou stravou získáte. Pokud byste náhodou byly skálopevné odpůrkyně doplňků stravy, zkuste lecitin doplňovat v podobě vaječných žloutků a jater. Najdete ho i v sójových bobech, sójovém oleji a různých ořeších. Jenže nadměrná spotřeba těchto potravin však není úplně vhodná.


Tedy milé ženy, googlete, zjišťujte, čtěte a kdybyste chtěli na téma lecitinu anebo jiných doplňků stravy cokoliv probrat, můžete se objednat na konzultaci https://www.spokojenetelo.cz/vyziva-a-styl





47 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page